happy_man.jpg Gratis salgskurs

Her finner du massevis av praktiske råd og tips om kunsten å selge. Les, lær og prøv selv !

Ved å klikke deg inn på temaene kan du lese mer om hva du kan gjøre for å forbedre dine salgsresultater.

Det kan være en rekke omstendigheter som skal falle på plass for å få gjennomført et salg, og i så fall er det er viktig at du som selger har størst mulig kontroll over hva som skjer.

For å ha en oversikt hva som foregår deler vi hele salgsprosessen opp i forskjellige områder. Vi har valgt å kalle disse :

De forskjellige områdene i salgsprosessen står i et tidsforhold til hvor stor kjøpsinteresse kunden får. Vær klar over at enkelte kunder er klare til å handle neste umiddelbart, mens andre tar lang tid. Således kan salgets faser foregå nær sagt hvor og når som helst. Det som er viktig er at du er klar over de forskjellige fasene og hva de representerer.

Motivet for å dele opp salgsprosessen i flere områder er hovedsakelig for at du selv skal vite hvor langt du er kommet i prosessen. På den måten vil du ha anledning til å gjøre riktige ting til rett tid. Videre gir det deg anledning til å korrigere kursen underveis, samt at du reduserer "fallhøyden" om det er en av fasene du ikke får til.